Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


  14 January 2019

  Nieuw! Gespreid betalen

  Nieuw! Je hebt nu ook de mogelijkheid om jouw tuinmeubelen gespreid te betalen. Dit kan via SprayPay. Een jonge, onafhankelijke Nederlandse betaalmethode.

   

  SprayPay. Een jonge, onafhankelijke Nederlandse betaalmethode

  Een tuinset of loungeset is soms een grote investering die niet altijd in één keer betaald kan worden. Wij hebben er daarom voor gekozen om ook een andere betaalmogelijkheid aan te bieden. Deze betaalmogelijkheid is SprayPay, de manier om jouw tuinmeubelen in meerdere maanden af te betalen. Zo hoef ben je niet ineens veel geld kwijt, maar kun je zelf bepalen hoe lang jij wilt doen over het afbetalen van jouw gekozen tuinmeubelen. Hoe dit precies in zijn werk gaat leggen we je hieronder uit. 
   
   

  Gespreid betalen in onze webshop

  Met SprayPay kun je aankopen bij ons gespreid betalen. Erg handig als de betaling van jouw tuinset bijvoorbeeld even niet goed uitkomt of als je op dit moment niet al je spaargeld wil besteden.

  Je kan kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. SprayPay houdt zich aan de eisen van ons en de bestaande wet-en regelgeving. Voor jou een garantie dat je bij ons via hen veilig en verantwoord kunt lenen.

  SprayPay Online Winkelen
  SprayPay Bestelling Afrekenen

   

  SprayPay helpt

  Komt de aankoop van een tuinset even niet goed uit qua geld, dan hebben wij een mooie oplossing. Kies op de betaalpagina voor SprayPay – gespreid betalen. Zo kun je, met een laag maandbedrag, toch de tuinset die jij zo graag wilt kopen.

  Wil je van deze diensten gebruik maken dan moeten SprayPay en jij beiden tot de conclusie komen dat je het maandelijkse bedrag kan betalen. Het is voor allebei de partijen vervelend als achteraf blijkt dat dit niet het geval is. SprayPay biedt een financiële oplossing, maar wil wel dat je al je rekeningen kan blijven betalen.

   

  Waarom wachten?

  Is het aankoopbedrag minimaal € 250,-? Dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen zij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

  Deze beoordeling vindt online plaats. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.

  SprayPay Nota
  SprayPay Bestelling Afgerond

  Positieve bijdrage

  SprayPay wil samen met jou de wereld een beetje beter maken. Hoe? Door een gedeelte van het aankoopbedrag te doneren. Dat doneren kan alleen als jij het aangekochte product altijd netjes en op tijd hebt afbetaald.

  Jij kiest uit de lijst van goede doelen, het doel dat jij wil steunen. SprayPay maakt vervolgens jaarlijks het geld naar hen over. Zo verzamelen zij een mooi bedrag en maken we samen de wereld een stukje beter.

   
   
  Het stappenplan
   
   
   
   
   

  Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-. Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.


  Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  1. Inkomsten / lasten toets

  2. Identificatie met behulp van IDIN

  3. Overeenkomst digitaal accepteren

  4. Ondertekening automatische incasso


  Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

   

   
   
  Wat is jouw maandbedrag? Bereken het nu!
  Zet in de banner hieronder jouw aankoopbedrag & klik op bereken.
  Vervolgens verschijnt automatisch het maandbedrag.
   

  Laat een reactie achter

  inspiratie van onze klanten

  Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
  experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.