Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    20 September 2022

    Een passende beschermhoes voor iedere tuinset

    De levensduur van je tuinmeubelen verlengen? Zorg voor een passende beschermhoes met de daarbij behorende onderhoudsmiddel voor al je tuinmeubelen.

     

    Een passende beschermhoes voor iedere tuinset vind je bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen in Enschede

    Moeten wij wel of geen beschermhoes gebruiken voor onze tuinmeubelen die van onderhoudsvrije materialen gemaakt zijn? Dit is de vraag die wij regelmatig van onze klanten krijgen in de showroom of per telefoon. Ons antwoord, Ja! In principe kunnen bijna al onze tuinmeubelen in de najaar en winter buiten blijven staan, maar toch adviseren wij altijd om je tuinmeubelen te beschermen met een hoes. Enkel en alleen al om de levensduur van je tuinmeubelen te waarborgen ook al is je tuinmeubel van een onderhoudsvrij materiaal gemaakt zoals polywood, wicker of aluminium. Je ontvangt onze beschermhoezen in een handige verpakking die weer te gebruiken is wanneer de hoes weer opgeborgen moet worden.

     

    Naast afdekhoezen voor tuinmeubelen hebben wij ook parasolhoezen en kussentassen om zo al je loungekussens op te bergen. Verder hebben wij voor onze tuinmeubelen speciale onderhoudsmiddelen. Van hout tot en met textiel, met onze reinigers en onderhoudsmiddelen houd je de tuinmeubelen het langst mooi zodat je er jarenlang plezier van kan hebben.


    Welke afmeting beschermhoes heb ik nodig voor mijn tuinmeubelen?

    Het uitzoeken van de juiste afmeting bij de aanschaf van je beschermhoes is erg belangrijk. Een te kleine hoes vergroot de kans op scheuren wanneer er te veel spanning op komt. En wanneer je de beschermhoes te groot hebt is het mogelijk dat delen van de hoes kunnen inzakken bij regen en ijsvorming door vorst. Bij beide situaties kan de hoes dus beschadigen. Veelal van onze beschermhoezen hebben een koord die je aan de onderkant kunt aantrekken. Dit voorkomt dat de wind onder de beschermhoes slaat. Ook adviseren wij een verhoging in de vorm van een Bobbin in het midden van de tuintafel te plaatsen, waardoor de beschermhoes als een tent-vorm afloopt. Zo kan regen en sneeuw beter afgevoerd worden en ontstaat er geen kuil met water. Tevens voorkomt dit ook condensvorming en blijft zo de luchtcirculatie optimaal.


    Je tuinset opmeten voor een goede beschermhoes

    Vind je het belangrijk dat de hoes alleen over een tuintafel geplaatst kan worden of wil je het ook gebruiken om tevens je tuinstoelen af te dekken? Wil je zowel tafel als stoelen afdekken, meet dan van rugleuning naar rugleuning en houdt dan altijd iets ruimer aan. Met de stoelen kun je eventueel nog iets spanning trekken voor de juiste pasvorm. Dit kan bijvoorbeeld ook met een losse element loungebank. Ben je op zoek naar een hoes voor een van onze tuin- of loungeset en weet je niet goed welke afmeting je nodig hebt? Kijk dan onder gerelateerde producten. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gewoon contact met onze collega’s van de klantenservice, zij helpen je graag verder bij de aanschaf van een goede beschermhoes voor jouw tuinset.

     

    Hoge kwaliteit beschermhoezen voor alle tuinmeubelen

    Onze beschermhoezen van Winza Outdoor Covers worden getest volgens strenge kwaliteitsnormen. Ze worden getest op de invloeden van UV, waterdoorlaatbaarheid, temperatuursinvloeden, slijtage en treksterkte van het doek. De beschermhoezen zijn gemaakt van recyclebaar materiaal en eenvoudig in gebruik.


    Hieronder vind je onze beschermhoezen op vorm:

    Een beschermhoes onderhouden of vervangen

    Na verloop van tijd is je beschermhoes toch wat vies geworden oftewel verweerd. Voor het behoud van de kwaliteit van de hoes adviseren wij na elke winter de afdekhoes schoon maken of af te borstelen. Zo blijven de ademende eigenschappen van de hoes het best behouden. Op den duur zul je ook slijtage plekken zien in de hoes door gebruik en het weer. Wij adviseren een beschermhoes toch wel om na maximaal 4 jaar te vervangen. Dit omdat door slijtage door intrekkend vuil en vorst de hoes niet meer 100% beschermt.

     

    Bestel je beschermhoes gemakkelijk online

    Bestel eenvoudig je beschermhoes via onze webshop. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Onze klantenservice helpt je graag verder per mail/telefoon. Of laat je adviseren bij ons in de showroom te Enschede.

     

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.