Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    20 December 2023

    4 Seizoenen Tuinmeubelen collectie 2024

    De 4 Seizoenen Tuinmeubelen collectie voor 2024 is een combinatie van modern design, duurzame materialen en natuurlijk het beste zitcomfort. Onze nieuwe samengestelde collectie, geschikt voor elk seizoen, maakt van jouw terras een fijne buitenruimte.


    Onze nieuwe collectie tuinmeubelen zijn zo ontworpen dat ze jouw buitenkamer een verlengstuk maken van je woonkamer. Lees snel verder en ontdek alvast een kleine sneak peek van onze nieuwe collectie tuinmeubelen 2024.

     

    Loungeset in de Japandi stijl

    In 2024 zien we een trend naar luxe loungesets in lichte tinten en neutrale boho kleuren. Denk aan warme taupe en zandkleuren en houttinten. Deze luxe loungesets stralen comfort en klasse uit en zijn zo meteen een verlengstuk van jouw woonkamer, want ook buiten willen we lekker kunnen zitten en genieten. Binnen onze nieuwe collectie voor 2024 hebben we een nieuwe loungeset ontwikkeld die modern en duurzaam is en aansluit bij de Japandi interieurstijl. Met zijn neutrale tinten en warme stoffen heeft onze nieuwe loungeset een tijdloze uitstraling en bovendien is hij gemakkelijk te combineren met accessoires in andere kleuren. Zo kan je jouw buitenruimte helemaal naar jouw smaak inrichten.

     

    japandi tuinmeubelen

    Een modern en makkelijk verplaatsbaar tuinscherm of roomdivider

    In onze collectie tuinmeubelen hebben we ook plaats voor de mooiste tuinaccessoires. Een nieuwe toevoeging aan onze collectie is een verplaatsbaar tuinscherm van hout. Door zijn prachtige uitstraling kan hij ook binnen in je interieur worden geplaatst. Hij voegt zo een vleugje natuurlijke schoonheid aan je binnen- of buitenleefruimte toe. Doordat ons verplaatsbare tuinscherm op poten staat is hij gemakkelijk te verplaatsen voor een stukje privacy in jouw tuin of gebruik hem als roomdivider in jouw woonkamer of slaapkamer.

     

    collectie 2024 tuinscherm roomdivider

     

    Nieuwe natuurlijke tuinmeubelen van rope

    Wij hebben het al een aantal jaar in ons assortiment en vorig jaar was het erg populair, het materiaal rope voor jouw tuinmeubelen. Dit jaar gaat deze trend doorzetten en ook binnen onze nieuwe collectie voor 2024 voegen we nieuwe tuinmeubelen van rope toe. Door dit duurzame materiaal gaan de tuinmeubelen jaren mee en door zijn natuurlijke uitstraling is het een prachtige toevoeging voor jouw buitenruimte. Benieuwd naar onze nieuwe collectie tuinmeubelen? Deze komt 1 februari 2024 in onze webshop!

     

    rope tuinmeubelen

     

    Moderne loungeset van aluminium

    Binnen onze nieuwe collectie waar we een loungeset in Japandi stijl toevoegen vind je ook een stoere variant van het  materiaal aluminium, zo is er voor elke tuinstijl een passende loungeset bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen te vinden. Deze nieuwe loungeserie Nosso van aluminium met prachtige tuinkussens in een zand tint is in februari 2024 beschikbaar in een 3-persoons loungebank en een loungestoel. Die samen te combineren zijn tot een moderne loungeset. Maak het af met onze nieuwe collectie bijzettafels en loungetafels voor buiten, want ook deze zijn toegevoegd aan de nieuwe collectie van 2024. Op deze manier kan je onze loungesets en loungestoelen leuk mixen en matchen met verschillende bijzettafels. Zo past er altijd een loungeset bij jouw tuinstijl.

    aluminium tuinmeubelen collectie 2024

     

    Jouw buitenruimte en terras klaar voor het tuinseizoen van 2024

    Met de nieuwe tuinmeubelen voor 2024 ben je helemaal klaar om je terras straks in het voorjaar om te toveren tot een stijlvolle en comfortabele buitenruimte. Ga voor luxe loungesets in neutrale tinten, investeer in sets van duurzame materialen en geniet van het buiten dineren met de mooiste outdoor dining tuinsets. Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen staan we graag voor je klaar bij het vinden van de perfecte tuinmeubelen voor 2024. Neem gerust contact met ons op voor advies of kom langs in onze showroom in Enschede (Twente, Overrijssel). Benieuwd naar onze nieuwe collectie tuinmeubelen? Deze komt 1 februari 2024 in onze webshop!

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.