Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    07 June 2022

    3x de beste tuinsets voor een groot terras

    Met mooi weer zitten we maar graag in onze tuin. Zodra de zon doorbreekt is het buiten genieten in de tuin, balkon of dakterras.

     

    Ligt jouw terras lekker in de zon en heb je geluk met een grote tuin? Dan wil je natuurlijk genieten op een comfortabele en ruime tuinset. In deze blog ontdek je 3 verschillende grote tuinsets die geschikt zijn voor een groot terras of balkon.


    Grote tuintafels voor veel mensen
    Zit je graag met veel familie en vrienden om de tuintafel en heb je een groot terras? Kies dan voor een grote tuinset waar je gezamenlijk heerlijk aan kan buiten zitten. Ga je voor een grote tuinset met een moderne uitstraling of kies je voor meer comfort en een tijdloos design? Maak kennis met onze 3 grote en moderne tuinsets.


    1. Een 7-delige tuinset met een ovale onderhoudsvrije tuintafel

    Ben je helemaal weg van een natuurlijke uitstraling maar toch op zoek naar moderne materialen voor jouw tuinset die onderhoudsvrij zijn? Dan is de 7-delige tuinset met onze Mona rope tuinstoelen en 220 cm grote ovale Cyprus tuintafel helemaal wat voor jou. De ovale tuintafel Cyprus biedt wel ruimte aan 8 tot 10 personen en door zijn een aluminium tafelpoot en daardoor geheel onderhoudsvrij. Deze tuinset is ovale organische vorm schuif je er gemakkelijk wat extra stoelen bij aan. De tuintafel is gemaakt van polywood met 6 moderne Mona tuinstoelen in de kleur Sand. Deze tuinstoelen geven je tuin een natuurlijk uitstraling en daarnaast is het materiaal ook nog eens onderhoudsvrij. Geen fan van de kleur Sand? Ga dan voor een meer industriële uitstraling want de Mona tuinstoelen zijn ook beschikbaar in de kleur Black.

     

    2. Grote 7-delige tuinset met rechthoekige houten tuintafel
    Voor een tuinset met een natuurlijk uitstraling kies je voor onze 7-delige tuinset met de Ayra rechthoekige teakhouten tuintafel met 6 wicker tuinstoelen. Aan deze houten tafel voor buiten schuif je gemakkelijk 6 tot 8 stoelen aan. Deze tuinset is samengesteld met 6 wicker tuinstoelen van hoge kwaliteit. De Dublin tuinstoelen zijn gemaakt van rond wicker op een aluminium frame en zijn daarnaast voorzien van heerlijke dikke grijze zit- en rugkussens. De stoel is gemaakt van duurzame materialen waardoor hij onderhoudsvrij is. Extra fijn: de Dublin tuinstoel heeft een verstelbare rugleuning zodat hij in iedere gewenste positie verstelbaar is. Op deze manier kan je heerlijk lang loungen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen samen met de houten Ayra tuintafel. Neem contact op met de klantenservice van 4 Seizoenen Tuinmeubelen, zij helpen je hier graag bij.

     

    3. 7-delige tuinset met een grote ronde tuintafel
    Een ronde tuintafel is extra gezellig op een groot terras! Je schuift gemakkelijk extra stoelen aan bij meer bezoek en je zit met zijn allen rondom de tafel. Op deze manier kan je gemakkelijk met iedereen praten. De 7-delige tuinset bestaat uit 6 verstelbare Kos tuinstoelen en een ronde tuintafel van 150 cm doorsnede. De ronde Cyprus tuintafel biedt met zijn 150 cm doorsnee ruimte voor wel 6 tot 8 personen maar doordat de tafel rond is kunnen er nog meer mensen omheen zitten. De Cyprus tuintafel is beschikbaar in de kleur Grey en Wood. Bij de tuinset zitten 6 verstelbare tuinstoelen die je door de gasveer in elke gewenste stand kan verstellen en daarnaast zijn de stoelen uitgerust met heerlijke dikke kussens voor optimaal comfort.

     

    Zelf een grote tuinset samenstellen?
    Ben je op zoek naar een grote tuinset voor op jouw terras of balkon die je helemaal zelf kan samenstellen? Ook dat kan via 4 Seizoenen Tuinmeubelen. Neem gerust contact op met onze klantenservice en zij helpen je graag verder bij het samenstellen van je eigen tuinset op maat.

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.