Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Shop-in-shop collectie

  Wat is een 4 Seizoenen Tuinmeubelen shop-in-shop?

  Een winkel in een winkel, dat is het principe van een shop-in-shop. Winkels met een groot oppervlak kunnen een stukje van hun winkel openstellen voor andere bedrijven. Op dit stukje kunnen wij een gedeelte van ons assortiment laten zien aan het winkelend publiek. Ook creëren we op deze manier meerdere locaties waarbij je de producten in het echt kunt bekijken, voelen, testen en beoordelen voordat je een bestelling via de webshop zou doen. Zo kies je een vestiging dicht bij jou in de buurt om onze producten te bekijken.

   

  Wat als er bij een product aangegeven staat dat het bij de shop-in-shop collectie hoort? 

  Dat betekent: dit product kun je vinden in al onze shop-in-shops. Onder een shop-in-shop verstaan wij een showroom met onze producten, binnen een andere winkel (onze partners). Zo kun je door heel het land onze producten bekijken en uitproberen. In deze shop-in-shops kan het personeel je verder helaas niet altijd van uitgebreide informatie voorzien. We hebben daarom de belangrijkste informatie over onze sets en producten weergegeven op de informatiebladen die bij de producten staan in de winkels. Heb je toch nog verdere vragen, dan kun je ons altijd snel bereiken via de chat-functie onderin het scherm, via mail of telefonisch.

  Niet al onze producten zijn te bekijken in onze shop-in-shops. Wanneer er niet in de beschrijving van een product wordt aangegeven dat het product bij de ‘shop-in-shop collectie’ behoord, dan zal dit product alleen in onze winkel te Enschede te bezichtigen zijn.

   

  Hoe werkt het in een shop-in-shop?

  In de shop-in-shop staat een gedeelte van onze collectie op je te wachten. Soms kom je gericht om het artikel dat je gezien hebt online, toch nog even in het echt te bekijken. Soms kom je om inspiratie op te doen. In alle gevallen kun je bij ons terecht. In een shop-in-shop staat niet ons eigen personeel en het personeel van de overkoepelende winkel kan je helaas niet altijd van uitgebreide informatie voorzien. We hebben daarom de belangrijkste zaken op de informatiebladen gezet die bij de sets en producten staat. Het kan ook voorkomen dat de informatie net niet up-to-date is. We proberen dit natuurlijk te voorkomen door het op tijd aan te passen, dit lukt niet altijd bij grote drukte. Gelukkig zijn we wel heel goed bereikbaar, op maandag en woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 - 17:00 uur is onze telefoonlijn geopend en kun je bellen als je hulp of extra informatie nodig hebt. Ook onze chat staat tijdens openingstijden aan en ben je altijd vrij om jouw vraag per e-mail te stellen. 

   

  Wat zijn de mogelijkheden in de 4 Seizoenen Tuinmeubelen shop-in-shop?

  Aangezien hier nog wel eens wat verwarring ontstaat willen we toch graag even aangeven wat er wel of niet kan in een shop-in-shop om teleurstelling te voorkomen. In onze shop-in-shops kun je geen artikelen bestellen, afhalen of omruilen. De kleine artikelen als kussens, parasols of beschermhoezen kun je hier niet aanschaffen. Dit gaat allemaal via onze showroom in Enschede waar tevens onze klantenservice gevestigd is. Wat dan wel? Je kunt hier sfeer proeven, inspiratie opdoen en producten testen of ze aanvoelen zoals je van ze verwacht. Soms lijken kleuren op foto’s toch anders omdat de lichtinval verschillend is, even in het echt zien is dan fijn!

  Op de pagina's van iedere shop-in-shop apart kun je het assortiment vinden dat hier te vinden is. Daarbij proberen we je op iedere pagina te voorzien van de beste informatie over deze shop in shop en de producten die hier worden getoond. Bekijk onze shop in shop pagina's hier.

   

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.