Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Veranda Collection

  De Hartman Veranda Collection

  We vinden het buitenleven steeds belangrijker, dat is wel te merken nu we steeds meer thuis zitten. De tuinhuizen, overkappingen en veranda’s spelen hierin een grote rol. Hartman wil jullie helpen om deze overdekte buitenplaatsen zo gezellig mogelijk in te kunnen richten. Daarom introduceren zij dit jaar een nieuwe kussencollectie. Sierkussens die rijker zijn qua stoffen, kleuren en een luxe afwerking hebben. Deze kussens zijn specifiek geschikt voor de aankleding van overdekte buitenplaatsen, niet om zomaar in de regen op de loungeset te laten liggen.


  Hieronder vind je de producten die onder dit thema vallen.

  [products]

  [[SPLIT]]

  blog-pompei

   

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.