Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  No Time To Waste tuinkussens

  De Hartman No Time to Waste kussenlijn

  Eco vindt Hartman heel belangrijk! Zoals zij zelf aangeven: De kunststof productie vindt plaats in Nederland, en het kunststof van de meubelen is al volledig recyclebaar. Maar elk jaar blijft Hartman stappen zetten, om uiteindelijk volledig eco-friendly te produceren. Want zij weten dat jullie ook graag je steentje bijdragen aan een betere wereld. Bijzonder is dit jaar dan ook de samenwerking met Seaqual. Gedumpt plastic afval wordt uit de zee gevangen door vissers en ingeruild voor nieuwe visnetten. Zo wordt het afval ingezameld en gerecycled tot hoge kwaliteit garen. De garen gebruikt Hartman voor nieuwe kussens. Een samenwerking waar zij trots op zijn. 

   

   

  Hieronder vind je de producten die onder dit thema vallen.

  [products]

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.