Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    02 March 2020

    Heerlijk picknicken aan de Coffee Bay picknicktafel

    Heerlijk in een ontspannen sfeer met je gezin, vrienden of partner lunchen aan een stijlvolle picknicktafel? Picknicktafels zijn deze zomer helemaal hot!

     

    Nieuw is ons assortiment is de Coffee Bay picknicktafel

    Wij blijven natuurlijk niet achter met de trend. Moderne picknicktafels zijn helemaal hot! In ons assortiment is de Coffee Bay picknicktafel! Zoek je een onderhoudsarm tuinmeubel dat je het gehele jaar door buiten kan laten staan? Dan is deze picknicktafel echt iets voor jou! In Nederland kan het maar zomaar in maart heel mooi weer worden! Zo heb je altijd een tuinmeubel binnen handbereik. De picknicktafel is gemaakt van polywood en aluminium. Aluminium heeft als voordeel dat het sterk en licht in gewicht is! Polywood is een kunststof dat eruitziet als hout. Ben je op zoek naar hout, maar het gemak van kunststof? Dan is polywood geschikt. De picknicktafel is makkelijk te demonteren, mocht je hem liever willen opbergen in de winter.

     

    Veel ruimte aan de picknicktafel van 4 Seizoenen Tuinmeubelen

    De Coffee Bay heeft ruimte voor acht tot tien personen. Ideaal voor een groot gezin! Kies uit de kleuren Wood of Grey! Beiden hebben een zwart frame om de moderne look compleet te maken. De Coffee Bay heeft een gat in het midden, waardoor je makkelijk je parasol in kan plaatsen. Geen parasol nodig? Het gat is voorzien van een afdekdop! Zo laat je er niets tussenvallen. De picknicktafel behoord tot onze eigen collectie! 

     

     

    Waar is de picknicktafel te bekijken?

    De set is te bekijken in onze megastore in Enschede. Helaas zijn ze niet te bezichtigen in een van onze shop-in-shops. Bekijk vergelijkbare producten hier. We heten je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze megastore! Onze professionals staan klaar om je te helpen met al je vragen. Kom je alleen inspiratie opdoen? Dat kan ook! Neem rustig plaats in onze koffiehoek en bekijk onze verschillende tuinsets met gemak.

    Niet alleen in onze showroom zijn de sets te bekijken. Wij plaatsen op Facebook, Instagram en Pinterest regelmatig sfeerfoto’s om je te laten inspireren! Ben je nieuwsgierig geworden? Naam daar dan zeker een kijkje! Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben. Laat het hieronder weten in een reactie!

     

     

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.