Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag verder!

  Kom je er niet helemaal uit of heb je ergens vragen over?

  Neem contact met ons op

  Een garantieclaim indienen

   

  Wil je een garantieclaim indienen, stuur dan een mail met je gegevens naar [email protected]

   

  Wij willen je vragen het volgende in de mail te vermelden

  • Naam, adres en woonplaats

  • Datum aankoop of een kopie van je aankoopfactuur als bijlage

  • Duidelijke omschrijving van de klacht

  • Duidelijke foto's van de klacht


  Wij willen je vragen om altijd één of meerdere foto's van het product (defect) te maken en deze als bijlage mee te sturen. De afdeling Klantenservice van 4 Seizoenen Tuinmeubelen zal contact opnemen met de leverancier van het product. Wanneer wij meer informatie hebben omtrent de garantie, zullen wij contact met je opnemen hierover (in ieder geval binnen 14 dagen). Indien het product onder de garantie valt, zullen wij (samen met de leverancier) voor een passende oplossing zorgen en deze aan je voorleggen.

   

  inspiratie van onze klanten

  Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
  experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.