Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    10 May 2023

    Tips voor het inrichten van jouw zomertuin

    Tijd voor mooi weer, tijd om weer buiten te genieten van jouw tuin, terras of balkon. Nu het steeds weer wat warmer wordt begint het bij iedereen te kriebelen om de tuin weer goed aan te pakken zodat er straks in de zomer weer genoten kan worden van lekker loungen en buiten feestjes.

    Voor het aankleden en stylen van je tuin hoef je geen groot budget te hebben maar kan je met een paar accessoires al meteen een heel gezellige sfeer creëren.

    Een zomertuin stappenplan

    Het inrichten van een zomertuin is een leuke manier om je buitenruimte gezellig aan te kleden om er te kunnen ontspannen. Hier zijn enkele ideeen om je op weg te helpen met het inrichten van jouw zomertuin:

    - Kies voor mooie bloemen voor een vrolijke uitstraling en ga voor groenblijvende planten. Zo heb je gedurende het hele seizoen plezier van deze mix.
    - Creer een comfortabele zithoek. Plaats comfortabele tuinmeubelen zoals loungestoelen, een loungebank of ligstoel. Hier kan je heerlijk ontspannen van de zon. Voeg wat palletkussens of loungekussens toe voor extra comfort.
    - Voeg mooie accessoires toe voor extra gezelligheid op je terras. Voeg sfeerverlichting toe met lantaarns of een vuurschaal, zo heb je ook ’s avonds een gezellige sfeer in de tuin
    - Gebruik schaduw door middel van een goede parasol. Zo kan je in de zomer even ontsnappen aan de hitte van de zomerzon maar toch buiten blijven genieten.

    Maak je terras gezellig met een buitenkleed

    Een buitenkleed is een geweldige toevoeging aan je zomertuin, patio of balkon. Het is niet alleen stijlvol maar heeft ook praktische voordelen zoals de bescherming van je buitenvloer. Een buitenkleed biedt een zachte en comfortabele ondergrond om op te zitten en ontspannen maar beschermt dus ook de vloer van je terras tegen slijtage en krassen.

    Wil je je terras gezellig aankleden? Met een buitenkleed voeg je direct kleur, textuur en stijl toe aan je buitenruimte. Binnen onze collectie hebben we verschillende buiten vloerkleden beschikbaar, zo is er altijd een tuinkleed dat past bij jouw persoonlijke smaak en buiteninrichting.

    zomertuin accessoires

    1. Palletbankkussen jute | 2. Parasol ecru | 3. Palletbankkussen groen | 4. Deckchair teakhout | 5. Tuinlantaarns met LED verlichting | 6. Vuurschaal tuin Eva | 7. Buitenkleed Amarante

     

    Een modern ligbed van hout

    Wil je in elk plekje van jouw tuin kunnen genieten van de zon? Kies dan voor ons verplaatsbare ligbed van teakhout. Een ligbed van teakhout is een prachtige en duurzame keuze voor je buitenruimte. Ons houten ligbed is een echte eye-catcher in de tuin door zijn stoere en natuurlijke uitstraling. Door de verstelbare rugleuning kan je in iedere gewenste positie tot rust komen en door de handige wielen is hij verplaatsbaar.

    Palletbankkussens kopen voor je pallet loungeset?

    Een palletbank is een veelzijdig meubelstuk dat steeds populairder wordt vanwege zijn unieke uiterlijk en natuurlijk duurzame karakter en past perfect in een zomertuin. Het is een tuinbank die gemaakt is van gerecyclede houten pallets, waardoor het een milieuvriendelijke optie is voor zowel binnen- als buitengebruik. Wat de palletbank zo aantrekkelijk maakt, is zijn eenvoudige maar toch stijlvolle ontwerp. De ruwe uitstraling van de pallets geeft een rustieke en authentieke look aan elke terras. Het kan gemakkelijk worden aangepast en aangekleed met kussens en plaids om comfort toe te voegen en de bank een persoonlijke touch te geven.

     

    Ruim assortiment palletbankkussens

    Palletbankkussens zijn een essentieel onderdeel van het creëren van comfort en stijl op een palletbank. Ze voegen zachtheid, kleur en persoonlijkheid toe aan het zelfgemaakte meubelstuk, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om op te zitten en te ontspannen.


    In onze ruime collectie palletbankkussens hebben we verschillende kleuren en types in het assortiment. Kies voor effen palletkussens in neutrale kleuren voor een tijdloze uitstraling of ga juist voor gedurfde kleuren voor meer speelsheid en energie op je terras. Onze palletbankkussens van het merk Madison hebben allemaal een fijne dikke vulling zodat het zitten op je palletbank extra comfortabel is.

     

    Maak je eigen palletbank

    Het bouwen van een palletbank is een relatief eenvoudig doe-het-zelfproject. Hier zijn de stappen om een basispalletbank te maken:

    • Verzamel de benodigde materialen: houten pallets (meestal 3-4 pallets, afhankelijk van de gewenste grootte), schuurpapier, verf of beits (optioneel), schroeven, een boormachine, een zaag, een meetlint en kussens voor comfort.
    • Begin met het voorbereiden van de pallets. Schuur de pallets grondig om eventuele splinters of ruwe plekken te verwijderen. Dit is ook het moment om de pallets indien gewenst te schilderen of te beitsen om de gewenste uitstraling te bereiken.
    • Plaats de pallets op de gewenste locatie in de gewenste opstelling. Als je een rugleuning wilt toevoegen, zaag dan een pallet doormidden en bevestig de delen aan de achterkant van de zitgedeeltes met behulp van schroeven.
    • Zorg ervoor dat de pallets stevig aan elkaar zijn bevestigd. Gebruik een boormachine om gaten voor te boren en schroef de pallets aan elkaar vast.
    • Controleer of de bank stevig staat en stabiel is. Als er losse onderdelen zijn, draai dan de schroeven aan om ze goed vast te zetten.
    • Voeg kussens toe om comfort toe te voegen aan de zitgedeeltes en de rugleuning. Je kunt kussens op maat maken of gewoon kant-en-klare kussens kopen die passen bij de stijl van je palletbank.
    • Het is belangrijk op te merken dat dit slechts de basis is en dat je de ontwerpmogelijkheden kunt aanpassen aan je eigen smaak en behoeften. Je kunt bijvoorbeeld wielen toevoegen voor mobiliteit, armleuningen installeren of zelfs een opbergvak onder de zitting creëren. Wees creatief!

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.