Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    01 June 2021

    Een lekkere hangstoel, ontdek onze swing egg Hermanus

    Hangstoelen en hangeieren zie je nog steeds overal. In de tuin maar ook veel binnen in de woonkamer. Ze zitten niet alleen heerlijk comfortabel, ze zien er ook nog eens gezellig uit. De hangstoelen zijn ideaal om te genieten van een drankje in de zon. Op zoek naar een comfortabele zwarte hangstoel? Maak dan kennis met onze Hermanus.


    Zit een hangstoel lekker?

    We krijgen wel eens de vraag ‘zit een hangstoel wel lekker?’ en onze medewerkers van 4 Seizoenen Tuinmeubelen kunnen hier volmondig ja op zeggen. Onze Hermanus is een comfortabele hangstoel in de vorm van een ei. Deze egg chair heeft uitstekend zitcomfort door zijn dikke zwarte kussens en door zijn stevige zwarte metalen frame.

    Een hangstoel voor buiten én binnen

    Onze hangstoel is geschikt voor buiten door zijn stevige metalen frame en zijn onderhoudsvriendelijke materialen. Het frame zelf is afgewerkt met zwart wicker en krijgt hierdoor een natuurlijke look. Wil je de hangstoel in de woonkamer een plekje geven? Ook dat kan! Je kan de hangstoel ook bevestigen aan het plafond of wat dacht je aan een balk onder de overkapping? Kortom, binnen en buiten genieten doe je met onze hangstoel Hermanus.


    Benieuwd naar onze collectie hangstoelen? Bekijk hier onze voorraad egg chairs.

     

     

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.