Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    30 August 2021

    Waterafstotende outdoor kussens en hun voordelen

    Kan je je tuinkussens in de zomer buiten laten liggen of moet je deze elke avond naar binnen halen? Met onze waterafstotende outdoor kussens kun je in ook in het najaar lekker lang buiten blijven genieten, ook in de avond.

    Door ze op te bergen blijven jouw tuinkussens natuurlijk het mooiste maar het voordeel van onze waterafstotende outdoor kussens is dat ze tegen een spatje regen en vochtig weer kunnen en daardoor rustig een avondje buiten kunnen blijven liggen. Maak je lange tijd geen gebruik van je kussens? Dan is het toch belangrijk om ze op te bergen. Op deze manier heb je er het langste plezier van.

     

    Kan je je tuinkussens in de zomer buiten laten liggen?

    Je kent het wel; na een gezellig avondje buiten borrelen moet je alle tuinspullen weer opbergen. Onze waterafstotende tuinkussens kan je met een gerust hart een avondje buiten laten liggen zodat je in de ochtend meteen weer lekker verder kan genieten van jouw tuinset.


    tuinkussens opbergen kussentas


    De kussens droog opbergen met een tuinkussentas

    Heb je weinig ruimte om je tuinkussens op te bergen? Kies dan voor onze tuinkussentas in plaats van een opbergbox die toch wel veel ruimte in beslag neemt. Onze kussentassen zijn gemaakt van een ventilerende stof. Deze extra grote kussen beschermhoes is ideaal om alle tuinkussens in op te bergen zodat je langer plezier houdt van je kussens. De hoes is een perfecte bescherming tegen alle weersinvloeden want doordat hij gemaakt is van een luxe textiel met coating is de hoes zo goed als waterdicht (ook in de naden, niet bij de rits).

    Tip: Bij het langer tijd opbergen van de tuinkussens in de kussentas raden wij het aan om alleen droge kussens (om schimmelvorming te voorkomen) in de hoes te bewaren en de tas ergens binnen te bewaren in verband met de niet-waterdichte rits.

    Tuinkussens waterdicht maken

    Zijn jouw tuinkussens toe aan een extra bescherming tegen regen? Vorm met een textiel beschermer een bescherming tegen vocht en schadelijke uv-stralen. Deze textiel beschermer herstelt daarnaast ook nog eens de water afstotenheid van alle waterafstotende stoffen.

     

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.