Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    28 April 2021

    5x Moederdag cadeautips

    Zondag 9 mei is het weer tijd om jouw allerliefste moeder in het zonnetje te zetten! 4 Seizoenen Tuinmeubelen heeft speciaal voor jou 5 moederdag cadeaus op een rijtje gezet.


    Kussens om je moeder mee te verrassen

    Leg je moeder in de watten met onze luxe tuin- en woonkussens. Met onze tuinkussens kan jouw moeder het hele jaar door genieten want deze misstaan buiten én binnen in het interieur zeker niet. Ga voor een velours variant in een mooie warme kleur of kies voor een gezellige jungle print. Voor elke moeder hebben wij wel een kussen!



    Stoere lantaarns voor stoere moeders

    Verras je moeder eens met een zelfgemaakte high tea. Samen buiten genieten van al dat lekkers. Kleed het terras gezellig aan met onze collectie tuinaccessoires, leuk om cadeau te geven en er meteen samen van te genieten. Onze stoere zwarte wire lantaarns zijn ideaal om de tuintafel mee aan te kleden.



    Buitenkleed van Brafab

    Om jouw moeder iets moois en speciaals cadeau te kan je gaan voor ons nieuwe buitenkleed Elvas van Brafab. Dit mooie buitenkleed met een patroon geïnspireerd door de natuur, maakt haar tuin helemaal compleet. Het materiaal is zeer geschikt voor buiten gebruik en daarnaast is het lekker groot waardoor het handig te gebruiken is onder de tuinmeubelen. Zo maak je van haar terras een mooi en gezellig geheel.



    Loungen met onze hangstoel

    Je moeder verrassen met een origineel cadeau? In onze zwarte hangstoel Hermanus kan ze straks heerlijk loungen en wegdromen. Deze comfortabele hangstoel heeft een heerlijk royaal zwart zitkussen en het frame is afgewerkt met zwart wicker voor een stoere uitstraling. Kortom, Moederdag kan niet meer stuk met deze hangstoel.



    Warme luxe plaids

    Voor buiten én binnen, onze collectie luxe plaids. Met een heerlijk plaid kan jouw moeder ook op de wat koudere dagen nog steeds buiten genieten van haar tuin. Een leuke cadeautip waar je heerlijk warm van blijft maar ook als opfleuring van de tuinset of in de woonkamer over de bank is deze plaid natuurlijk geschikt.

    Fijne Moederdag!

     

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.