Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    23 November 2021

    Welke tuinstoel kies jij? | Top 5 wicker tuinstoelen

    Waar let je op bij de aanschaf van je wicker tuinstoelen? Verstelbaar of niet-verstelbaar, zithoogte en de kleur zijn enkele dingen waar je een keuze in kan maken bij de aanschaf van je wicker tuinmeubelen. Maar welke wicker tuinstoel past nou het best in jouw tuin? Wij bij 4 Seizoenen helpen wij jou dan ook graag om de beste keuze te maken.

     

    Wanneer gebruik je de wicker tuinstoelen?

    Welke tuinstoel aansluit bij jouw wensen, is afhankelijk van de functie. Aan welke eisen moeten jouw nieuwe tuinstoel(en) voldoen? We zetten graag onze top 5 van de beste wicker tuinstoelen op een rij!

     

    Lekker lang buiten dineren

    Onze wicker tuintoelen zijn speciaal gemaakt om lang buiten op te dineren door de hoge zit en heerlijke dikke tuinkussens. Hierdoor voeg je een extra dimensie beleving toe aan het buiten eten. Onze dining stoelen zijn te combineren met allerlei soorten tuintafels. Wil je voor een strakke uitstraling gaan met een complete tuinset? Kies dan voor de Pisa wicker tuinstoel. Door zijn strakke vierkante vorm, stevig wicker vlechtwerk en aluminium poten oogt hij strak en modern.

     

    Tuinstoelen om buiten mee te relaxen

    Wil je nou heerlijk kunnen ontspannen door de mogelijkheid te hebben om lekker te gaan liggen? Kies dan voor een verstelbare wicker tuinstoel. Deze is te verstellen naar elke gewenste stand zodat jij heerlijk onderuit kan gaan liggen. Daarnaast is er ook nog een verstelbare loungestoel wicker met een luxe voetensteun. Deze is eenvoudig door een gasveer naar achteren te stellen. Het ideale is dat de voetensteun automatisch meegaat, waardoor de benen lekker ondersteund blijven.

    tuinstoelen verstelbaar

     

    Een moderne hangstoel van zwart wicker

    Ook bieden wij bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen een heerlijk comfortabele hangstoel aan. De hangstoel Hermanus heeft een stijlvolle uitstraling door zijn royale, dikke zwarte kussens. Daarbij heeft hij een stevig zwarte aluminium frame, waaraan het ei hangt. Het is een echte eyecatcher die in elke tuin, balkon of serre past. Het is ook mogelijk om de hangstoel zonder frame te gebruiken en hem aan het plafond binnen of buiten onder de overkapping op te hangen.

     

    Lage loungestoel van wicker

    Naast onze hoge wicker tuinstoelen kan je er ook voor kiezen om lager te zitten. Kies voor een lage wicker loungestoel met breed zitvlak van volledig rond wicker vlechtwerk met luxe grijze kussens. Deze oungestoel valt ook goed te combineren met onze andere lounge-producten.

     

    Verstelbare tuinstoel voor aan de tuintafel

    Ben je nou op zoek naar een stoel waar je zowel mee kan relaxen als dineren, kies dan voor een verstelbare diningstoel. De stoel is een toevoeging aan je tuinbeleving. Geen gedoe met opstaan en je van de ene stoel in de andere verplaatsen na het eten. Je drukt simpelweg de hendel in en je kunt heerlijk achterover gaan liggen. Ideaal toch? Deze stoelen beschikbaar in de 4-tal kleuren: Ash Grey, Mystic Grey, Sweet Brown en Black.


    verstelbare dining tuinstoel

    Top 5 Wicker Tuinstoelen van 4 Seizoenen Tuinmeubelen

    Duo Loungeset Milaan | Ash Grey | Wicker

    Op nummer 1 staan de prachtige verstelbare loungestoelen zijn ideaal in iedere tuin door de stevige materialen. Door de aanwezige gasveer is deze stoel super gemakkelijk te verstellen, met een voetensteun die meebeweegt. Zo geniet je optimaal! De stoelen en het bijzettafeltje zijn ook los verkrijgbaar

    Verstelbare tuinstoel Dublin | Ash Grey | Wicker

    Op 2 staat een andere bestseller van 4 Seizoenen Tuinmeubelen: namelijk de mooie verstelbare Dublin tuinstoel. Deze tuinstoel is gemaakt van sterk wicker materiaal. Het heeft een open uitstraling waardoor het mooi in de buitenlucht blindeert. Ook beschikt deze van half rond wicker gemaakte tuinstoel over een gasveer waardoor de stoel verstelbaar is.

    Dining tuinstoel Pisa | White | Wicker

    Op nummer 3 staat een hele mooie moderne tuinstoel gemaakt van massief wicker kunstof vlechtwerk draad om een gepoedercoated aluminium frame gevlochten. Deze stoelen hebben een prima zitvlak en zithoogte. Met deze stoel geef jij je tuin een frisse moderne uitstraling

    Dining tuinstoel Sevilla | Mystic Grey | Wicker

    Met de Sevilla tuinstoel zit je gegarandeerd goed. Deze stoel kenmerkt zich door de hoge rug, wat ten goede is aan het comfort die deze stoel biedt. Deze stoel is multifunctioneel. Je kunt er zowel mee dineren als lekker relaxen na het eten. Ook kan je deze stoel door de duurzame materialen het hele jaar buiten laten staan

     

    Dining tuinstoel Dublin | Ash Grey | Wicker

    Deze luxe dining tuinstoel is ideaal geschikt voor gebruik aan de eettafel buiten. Een bijkomend voordeel is dat je de set het gehele jaar buiten kan laten staan door de duurzame materialen waarvan het gemaakt is. Met dit tijdloze design maak je elke tuin af.

     

    Wil je meer informatie over onze collectie tuinstoelen? Neem dan rechtsonderin de website contact op met onze klantenservice, zijn helpen jou graag bij het uitzoeken van jouw ideale wicker tuinstoel.

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.