Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    07 April 2021

    Een houten tuintafel schoonmaken

    De tuintafel is een gezellige plek in de tuin waar we in de zomer graag aan schuiven om met zijn allen te eten, drinken en kletsen. Koffiekringen, wijnvlekken en vlekken van het barbecueën liggen dan op de loer. En daarnaast heeft jouw teak tuintafel ook door het weer buiten veel te verduren.

     

    Is jouw tuintafel toe aan een schoonmaak beurt? Wij hebben een stappenplan om jouw houten tafel weer als nieuw te krijgen.

    Hoe maak je een houten tafel schoon?

    Het beste kan je de tafel buiten schoonmaken bij mooi zonnig weer zodat hij na de behandeling goed kan drogen. Maak jouw tuintafel eerst vochtig met water. Gebruik daarna ons product ‘Teak Reiniger’ en spuit hier je tafel ruim mee in. Laat het middel zo’n 3 tot 4 minuten inwerken. Ga met een spons over de lengte van de planken heen om al het vuil te verwijderen. Vergeet tussen door niet je spons schoon te spoelen. Spoel je tafelblad goed af en verwijder met een doek het overtollige water. Laat je teaktafel nu goed drogen buiten in de zon.

    Tip: schuur je tafelblad eventueel nog licht op zodat hij weer mooi glad wordt.

    tuintafel reiniger


    Bescherm je tuintafel

    Je houten tuintafel is nu weer mooi schoon en daarom is ook belangrijk om hem goed te beschermen tegen alle weersinvloeden. Met de ‘Teak Olie' bied je langdurige bescherming tegen vuil, voorkom je vergrijzing en krijg je minder snel barsten en scheuren. Ook is de olie bruikbaar op vele soorten hardhout.

    tuintafel reinigen

    Breng met een schone, droge doek de olie aan op jouw tuintafel en laat het enkele minuten intrekken. Na het opbrengen van de olie wrijf je het met een doek goed in. Op deze manier is het hout handdroog binnen enkele minuten. Wrijf de olie vervolgens nog een keer goed na met een schone doek. Ook volgend jaar weer van je houten tuintafel kunnen genieten? Behandel hem dan ook eens met onze speciale sealer. Zo heb je nog jaren plezier van jouw houten tuinset.

    tuintafel olie

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.