Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    11 May 2022

    De 3 beste loungesets voor je balkon of kleine terras

    Een loungeset vinden voor je kleine balkon of tuin kan soms best lastig zijn. Heb je niet te veel ruimte? Wij vertellen je graag meer over onze 3 beste loungesets voor het balkon of kleine terras.



    Alles voor je balkon of kleine terras

    Het is niet altijd makkelijk om een compacte loungeset te kopen. Of dat nou is voor het balkon of een klein terras. Daarom hebben wij de drie beste loungeset van 4 Seizoenen Tuinmeubelen samengesteld. Bij ons vind je de beste kwaliteit voor de beste prijs.



    Duo loungeset Milaan van wicker
    Samen wakker worden met een goede kop koffie op je balkon doe je met onze duo loungeset Milaan. Deze wicker loungeset voor twee personen bestaat uit luxe loungestoelen die verstelbaar zijn en daarnaast goede ondersteuning geven voor je benen en voeten. Bij de compacte loungeset wordt een bijpassend loungetafeltje geleverd waar je gemakkelijk je drankjes op kwijt kan.


    Moderne duo loungeset Coda

    Hou je meer van een moderne en strakke loungeset in plaats van wicker? Kies dan voor de duo loungeset Coda. Deze duo loungeset heeft een stoere en moderne look door zijn aluminium frame mooi strakke loungekussens. De loungekussens zijn maar liefst 10 cm dik waardoor je heerlijk kunt loungen. Bij de set zit daarnaast een handige bijzettafel en twee fijne hockers zodat je met de benen hoog kan zitten. Naast zijn moderne uitstraling is de tuinset volledig onderhoudsvrij. Extra handig: de rugleuningen van de loungestoelen zijn verstelbaar!


    Dublin loungeset met 2-persoonsbankje en verstelbare stoelen van wicker
    Iets meer ruimte beschikbaar en toch een compacte loungeset kopen? Dan is onze Dublin loungeset echt iets voor jou. Deze compacte wicker loungeset bestaat uit een 2-persoonsbankje en 2 luxe verstelbare stoelen. De loungeset heeft daarnaast heerlijke dikke loungekussens zodat jij lekker lang buiten kan genieten van het mooie weer. Bij de set wordt een bijpassende loungetafel van wicker geleverd.


    Beschermhoes voor een kleine loungeset
    Jaren plezier hebben van je compacte loungeset? Bescherm hem dan in het najaar met een beschermhoes zodat je het jaar erop met mooi weer meteen weer buiten kan genieten.


    Je balkon of kleine terras inrichten
    Je compacte loungeset staat maar mis je nog een beetje gezelligheid op je balkon of kleine terras? Kleed het dan gezellig aan! In onze collectie vind je ook mooie tuinaccessoires zodat je het buitengevoel helemaal compleet kunt maken. Kies voor een mooi buitenkleed voor onder je loungeset of een lekker warm plaid voor als het ’s avonds buiten iets afkoelt. Stijl je balkon of terras verder af met een sfeervol windlicht of mooie sierkussens. Dat wordt extra genieten van het mooie weer!


    Bestel je kleine loungeset online
    Via de webshop van 4 Seizoenen Tuinmeubelen bestel je gemakkelijk en snel online je nieuwe compacte loungeset. Wil je liever eerst even proef zitten en de loungeset in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Enschede (Twente, Overijssel) of bezoek 1 van onze shop-in-shops door heel Nederland en België.

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.